Hirdetés

Games with Gold - hivatalosan is bejelentették a júniusi játékokat

|

Nem ez lesz a Games with Gold legerősebb hónapja.

Hirdetés

Reggel már írtunk róla, hogy elvileg kiderült, milyen játékokat kapnak június folyamán a Games with Gold előfizetők. Nos, azóta megtörtént a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés

A hírek pedig igaznak bizonyultak, szóval tényleg Assassin's Creed Chronicles: Russia érkezik Xbox One-ra június elsején, a Smite Gold Bundle pedig 16-án. Xbox 360 fronton pedig valóban a Sonic & All-Stars Racing Transformedet és a LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continuest kapjuk meg. A korábbi hónapok változatos és izgalmas felhozatala után most azért picit csalódottak vagyunk. Persze, akiknek pont ezek a címek hiányoztak a gyűjteményükből, azok lehet, hogy elégedettek lesznek.

Nektek elnyerték a tetszéseteket a júniusi Games with Gold játékok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)