Hirdetés

Games With Gold - futurisztikus április jön

|

Elég nyilvánvalóan egy konkrét témakör köré épült fel az áprilisi Games With Gold kínálat.

Hirdetés

Közeledik a hónap vége, így éppen itt volt már az ideje annak, hogy a Microsoft jó szokásához híven megvillantsa nekünk a következő négy Games With Gold címet. Befutott tehát az áprilisi kínálat. 

Hirdetés

Természetesen áprilisban is két Xbox One-os játékkal bővül a kínálat: a hónap első felében a The Technomancer válik elérhetővé, majd a Focus Home Interactive sci-fi szerepjátékát április 16-tól az Outcast - Second Contact érkezik, ami az 1999-es Outcast felújított változata. Kapunk tehát a Marson játszódó RPG és nyílt világú űrbéli kalandot, de mi a helyzet az előző generációk frontján? Nos, a futurisztikus vonal itt is megmarad. Szintén áprilisban jár majd ugyanis a Gold-előfizetőknek a klasszikus Xbox-ra megjelent Star Wars Battlefront II (a 2005-ös játékról van szó tehát, nem a DICE 2017-es munkájáról), valamint az Xbox 360-as Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2.

Mennyire vagytok megelégedve az áprilisi kínálattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)