Hirdetés

Games With Gold - befutott a hivatalos márciusi lista, szinte hibátlan volt a korábbi szivárgás

|

Nemrég a tajvani Xbox divízió túl korán nyomta meg a nagy piros gombot, így ők már elárulták a helyi Games With Gold kínálat márciusi címeit. Egy játék azonban a mi régiónkban egészen más lesz.

Hirdetés

Alig pár órája mi is írtunk arról, hogy a tajvani Xbox divízió közzétette a márciusi Games With Gold játékok listáját. A négy cím közül hármat bizony mi is bezsebelhetünk majd a jövő hónapban, egy játék terén viszont eltérés tapasztalható a régiók között. A szokásos videó keretében megkaptuk végre a hivatalos bejelentést. 

Hirdetés

A Cobaltot ahogy már korábban, most is cserejátéknak pakolták az ázsiai régió felhozatalába. Nálunk (és a világ többi részén) ugyanis az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion lesz az egyik ingyenes Xbox One-os cím, nem pedig az Oxeye Game Studio alkotása. A másik jelenlegi generációs ajándék játék pedig valóban a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 lesz. Ugyancsak megkapjuk a klasszikus Xboxra megjelent Star Wars Republic Commandót és az előző generációs Metal Gear Rising: Revengeance-t, utóbbi két cím természetesen Xbox One-on is futtatható lesz. 

Ti mennyire vagytok megelégedve a márciusi játékokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)