Hirdetés

Games With Gold - ezeket a játékokat kapjuk ajándékba márciusban?

|

Bár a hivatalos bejelentés valamiért még várat magára, az egyik Xbox divízió elvileg már kiszivárogtatta a héten érkező játékokat.

Hirdetés

A Microsoft általában időben be szokta jelenteni, hogy milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők, de lehet, hogy a mindössze 28 napos február megzavarta őket, mert még mindig sehol a bejelentés.

Hirdetés

Ezzel együtt a hivatalos tajvani Xbox divízió a hírek szerint már megosztotta a márciusi listát, amire ezúttal is négy játék került. Xbox One-ra a Cobalt, a hónap második felétől pedig a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 lesz elérhető, míg korábbi generációs címként a Star Wars: Republic Commandót és a Metal Gear Rising: Revengeance-t húzhatjuk be. Megint egy 360-as és egy klasszikus xboxos játékot kapunk tehát, de természetesen mindkettő futni fog One-on is a visszafelé kompatibilitásnak hála. 

Reméljük hamarosan Major Nelson is megerősíti a jó hírt. Ti mit szóltok a listához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)