Hirdetés

Autóversenyeket és fantasy szerepjátékokat kapnak a Games With Gold előfizetői áprilisban

|

Március utolsó napjáig kivárt a Microsoft, mielőtt leleplezte volna, hogy milyen játékokra számíthatunk legközelebb.

Hirdetés

Egyértelműen két, jól behatárolható célcsoportnak kíván a következő hónapban kedveskedni a Microsoft. Most elsősorban azok érezhetik jó befektetésnek az Xbox Live Gold vagy Xbos Game Pass Ultimate előfizetésüket, akik kedvelik a klasszikus fabulákat, vagy megszállottjai a sebességnek.

Hirdetés

Kezdjük talán az Xbox One-nal, elvégre Major Nelson is így szokta. A Microsoft jelenlegi generációs konzolján április elsejétől a hónap utolsó napjáig, azaz 30-áig a Project CARS 2-t tudjuk hozzáadni gyűjteményünkhöz. A Slightly Mad Studios 2017-ben debütált alkotása lehetővé teszi, hogy 140 versenypályán 180 járgánnyal döngessünk addig, míg szét nem hullik alattunk a vas, vagy véget nem ér a járvány. Április 16-a és május 15-e között a Knights of Pen and Paper Bundle-lel tehetünk hasonlóképp, amelyre leginkább egyfajta műfajparódiaként érdemes tekinteni.

Xbox 360-on picit másképp működik a rendszer, az első játék megkaparintására mindössze 15 napunk van, a hónap elejétől április idusáig. Ebben az időszakban lehet miénk a Fable Anniversary, amely az első Fable (plusz a Lost Chapters kiegészítő) felújított kiadása. Okkal válogattuk be azon játékok közé, amelyek képesek jobb kedvre deríteni az embert. A fordulót követően április 16-a és 30-a között a Toybox Turbos váltja a Lionhead klasszikusát. Egy könnyed autós mókáról van szó, amelyben apró járgányokkal versenyzünk hétköznapi környezetben, mint például egy konyhában. Ha erről a rövid leírásról a Micro Machines jut eszedbe, akkor jó helyen keresgélsz emlékeid sugárútján.

Elégedettek vagytok az áprilisi felhozatallal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)