Hirdetés

Egy magyar fejlesztésű játék is jár az Xbox Live Gold előfizetőinek májusban

|

Most nem várt az utolsó pillanatig a Microsoft a bejelentéssel, így már ma kiderült, hogy milyen címekre számíthatunk a következő hónapban.

Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették, hogy mi az a négy játék, amelyet május folyamán ingyenesen letölthetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Noha áprilisban olyan alkotásokra csaphattak le a játékosok, mint a Project CARS 2 és a Fable Anniversary, azért most sem lehet okuk panaszra.

Hirdetés

Xbox One fronton a Kylotonn versenyjátéka, a V-Rally 4 és a hazai NeocoreGames által fejlesztett Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr jár az előfizetőknek, míg Xbox 360-ra a pokolian szórakoztató Overlord II és egy eredetileg 1994-es, majd 2007-ben Xbox 360-ra is kiadott sportjáték, a Sensible World of Soccer érkezik. Persze a visszafelé kompatibilitás csodájának köszönhetően utóbbi kettő is játszható a Microsoft újabb konzolján is. Az alábbi videóban azt is láthatjátok, hogy melyiket mennyi ideig tudjátok bezsebelni. 

Ti mennyire vagytok megelégedve a májusi felhozatallal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)