Hirdetés

Games With Gold - az októberi kínálat sem erős

|

Az Xbox Live Gold előfizetők most is két Xbox One-os és két Xbox 360-as, de One-on is futó játékot kapnak.

Hirdetés

Nem is értjük igazából, miért nem vezeti ki a Games with Gold promóciót a Microsoft, amikor ott a Game Pass, ami tényleg jó játékokkal bővül minden hónapban. Igaz, annak előfizetői nem multizhatnak, de a Game Pass Ultimate-tel mindkét (ha külön nézzük a PC-s és One-os előfizetést, mindhárom) szolgáltatás elérhető egész baráti áron.

Hirdetés

A goldosok október 1-től Xbox One-ra a Tembo the Badass Elephant és a Bolt, míg október 16-tól a Friday the 13th the Game és a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge játékokat tölthetik majd le. A Tembo egy oldalnézetes akció-kalandjáték egy elefánttal a főszerepben; a Péntek 13 adaptációjában túlélők szerepében nézhetünk szembe Jasonnel, vagy felvehetjük az ő maszkját és mészárolhatunk vidáman; a Boltban Pennyt és szuperkutyáját, Voltot terelgethetjük, míg a Ninja Gaiden 3-ban egy nindzsát irányítva hadonászhatunk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)