Hirdetés

Games With Gold - az áprilisi kínálatot nem érdemes kihagyni!

|

Kifejezetten erős listával jelentkezett a Microsoft, így az Xbox tulajdonosoknak van okuk örömködni.

Hirdetés

Úgy látszik a Microsoft végre rákapcsolt, az előző hónap impozáns játékai után ugyanis ismét egy combos listát sikerült összeállítani.

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox One tulajdonosok ebben a hónapban is négy játékkal gazdagodnak majd. Egész hónapban elérhető lesz a Telltale féle The Wolf Among Us teljes évada, amihez három hét múlva csatlakozik majd az Xbox Oneexkluzív Sunset Overdrive, így a komor sztori helyét az őrület veheti át a nappaliban.

Az Xbox 360 tulajdonosok a Dead Space első részével ismerkedhetnek meg április elsején, a hó közepétől pedig a Saints Row IV vár rájuk és az Xbox One játékosokra is.

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)