Hirdetés

Games with Gold - ezeket a játékokat pakolja a Microsoft a karácsonyfa alá

|

Úgy tűnik, idejekorán kiderült, milyen ajándék játékokat kapunk az év utolsó hónapjában.

Hirdetés

Ezúttal nem húzták sokáig az illetékesek, már ma leleplezték, hogy mi lesz az a négy játék, amelyet az Xbox Live Gold előfizetők decemberben magukénak tudhatnak. Mindez persze csupán nagyon valószínű, azonban nem teljesen biztos. 

Hirdetés

Ha minden marad a nemrég bejelentett menetrend szerint, akkor már a hónap első felében díjmentesen jár Xbox One-ra a Warhammer: End Times - Vermintide, december 16-tól pedig a Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition lesz a Gold előfizetők jussa. Xbox 360 fronton a Child of Eden és a Marlow Briggs and the Mask of the Death jut nekünk decemberben - természetesen mindkét játék futtatható lesz Xbox One-on is. 

Az egész dologban ott a csavar, hogy bár Major Nelson oldalán közzétették a négy decemberi játékot, az ezeket bemutató YouTube videót eltüntették. Sőt, mire befejeztem a hír írását, már az egész bejegyzés eltűnt a weboldalról. Nagyon úgy fest, hogy valaki túl korán nyomott rá a publikálás gombra.

Ti elégedettek lennétek, ha tényleg ez lenne a decemberi felhozatal?

Frissítve: Közben ismét felkerült Major Nelson oldalára a négy bejelentett játék, vagyis már biztos, hogy ez lesz a decemberi kvartett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)