Hirdetés

Games With Gold - ezek lehetnek a márciusi játékok?

|

Már most kiszivárogtak információk a jövő hónapban érkező ingyenes Xbox One, illetve Xbox 360 címekről. Ha igaznak bizonyul a pletyka, akkor remek játékokra számíthatunk.

Hirdetés

Az Xbox One és Xbox 360 játékosai jelenleg még a februári kínálatból csemegézhetnek, azonban hamarosan itt a március, ami természetesen új Games with Gold címeket is hoz magával. Egy fórumbejegyzésben már most meg lehet találni a márciusi játékok listáját, kérdéses persze, hogy mennyire merjünk hinni ennek a forrásnak.

A dolog azért különösen érdekes, mert a posztért felelős fórumozó korábban már kétszer is telibe találta az aktuális Games with Gold címeket. Ha most is hitelesek az értesülései, akkor Xbox One-on a Gold előfizetők számára egész márciusban ingyenesen letölthető lesz a Sherlock HolmesCrimes and Punishments, március 16-tól április 15-ig pedig a Lords of the Fallen. Xbox 360-on (és a visszafelé kompatibilitás csodájának hála már One-on is) március 1-jén válik ingyenesen elérhetővé a Supreme Commander 2, március 16-án pedig a Borderlands lesz a Gold előfizetők jussa.

Ez azért elég combos kínálat, ha tényleg ezeket a játékokat fogjuk megkapni, akkor nem sok okunk lehet a panaszra. Ti örülnétek a fent felsorolt címeknek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)