Hirdetés

Games with Gold - ezek lesznek a májusi játékok

|

Ezúttal is egy tripla-A kategóriás játékot, valamint egy XBLA-címet kapnak a goldosok.

Hirdetés

Igaznak bizonyult a korábbi pletyka és valóban a Dust: An Elysian Tail lesz az egyik ajándék játék, amit térítésmentesen letölthetnek maguknak, és természetesen örökre (vagy amíg még élnek a szerverek) megtarthatnak maguknak az Xbox Live Gold előfizetők.

A Dust május elsejétől, azaz holnaptól egészen május 15-ig marad ingyenesen hozzáférhető, hogy aztán 16-án a Saints Row: The Third vegye át a helyét. Utóbbival május 31-ig gyarapíthatjuk játékgyűjteményünket.

Ne feledjétek, hogy már csak ma lehet lerántani az áprilisi promóció második felében kapott Deadlightot. Aki nem zsebelte még be, pótolja mulasztását mihamarabb.

Elégedettek vagytok a májusi ajándékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)