Hirdetés

Games with Gold - íme a szeptemberi kínálat

|

Nem az ősz első hónapjában lesznek a legboldogabbak az ingyen játékra vágyó Gold előfizetők.

Hirdetés

Hónapok óta egyértelműen látszik, hogy aki jó játékokat akar, az jobban teszi, ha a Game Passra fizet elő. A Goldhoz dísznek még jár ez-az, de a szeptemberi kínálat láttán is úgy gondoljuk, inkább azoknak éri meg ezt a szolgáltatást választani, akik multizni szeretnének. Vagy hát ott a Game Pass Ultimate, amivel meg minden a miénk lehet, végtelen játék, örök boldogság.

Hirdetés

Szeptember 1-jétől 30-áig a Gold előfizetők a Hitman: The Complete First Seasont, azaz a 2016-os Hitman teljes változatát, illetve szeptember 15-éig az Earth Defense Force 2025-öt tölthetik le, szeptember 16-október 15. között a We Were Here, szeptember 16-30. között pedig a Tekken Tag Tournament 2 jár mindenkinek. Ezek mindegyikéből mutat egy kicsit az alábbi videó:

Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)