Hirdetés

Games With Gold - ez lesz a májusi felhozatal

|

Alig pár nap választ el minket májustól, így már éppen ideje volt, hogy leleplezzék a jövő hónap Games With Gold játékait.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok Games With Gold játékai után úgy tűnik egy kicsit visszavett a lendületből a Microsoft, de talán várható is volt, hogy nem fogunk folyamatosan a leghíresebb címek között dúskálni.

A most közzétett lista alapján májusban Xbox One-ra két folytatást kapunk. A hónap első felében a tower defense stílusú Defense Grid 2, utána pedig a cuki Costume Quest 2 lesz ingyenesen letölthető azok számára, akik rendelkeznek Gold előfizetéssel. Xbox 360-ra május 1-je és 15-e között a GRID 2, a 16-a és 31-e közötti időszakban pedig a Peggle lesz elérhető. Az utóbbi kettő a visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen One-on is játszható lesz. 

Ti meg vagytok elégedve a májusi Games With Gold játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)