Hirdetés

Games With Gold - már biztos a márciusi kínálat

|

A hivatalos spanyol Xbox YouTube csatorna nem bírt tovább várni és már ma ellőtték a jövő hónap ingyenes címeit bemutató videójukat.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt már mutattunk nektek egy eddig hitelesnek tűnő forrást, mely megszellőztette a márciusi Games with Gold címeket. Hála spanyol-ajkú barátainknak, most már hivatalos, hogy mind a négy ingyenes játék pontosan az lesz, amit a korábbi hírben olvashattatok.

A spanyol nyelvű Xbox YouTube csatorna az alábbi videóval mutatta be a jövő hónapi Games with Gold kínálatot. Bár őszintén bevallom, hogy ebből a narrációból nem sokat értek (spanyol tudásom a pollo környékén kimerül), az teljesen egyértelmű, hogy a korábbi kiszivárgott információknak megfelelően Xbox One-ra a hónap első felében Sherlock HolmesCrimes and Punishments, majd március 16-tól a Lords of the Fallen, míg Xbox 360-ra elsejétől a Supreme Commander 2, illetve március második felében a Borderlands lesz díjmentesen elérhető a Gold előfizetők számára. 

Ti örültök neki, hogy ezeket a játékokat kapjuk meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)