Hirdetés

Games With Gold - ezekkel játszhatunk júliusban

|

Éppen itt volt az ideje, hogy megismerkedjünk a következő hónap Games With Gold kínálatával, elvégre pénteken már az első adaggal játszhatunk is.

Hirdetés

Júliusban is újabb négy címmel bővül az Xbox One-os játékosok gyűjteménye, elvégre ahogy azt már az utóbbi időben megszokhattuk, a két Xbox 360-as cím is futtatható lesz One-on. Mutatjuk, mire számíthatunk a következő hónapban.

Elsejétől díjmentesen letölthető lesz a Games With Gold előfizetők számára Xbox One-on a The Banner Saga 2, ami egyébként mindössze két napja elérhető konzolon. A hónap második felében pedig a Tumblestone-ra csaphatnak le az előfizetők, ez egészen augusztus 15-ig megszerezhető marad. Xbox 360-on a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 lesz ingyenesen elérhető, aminek első rész korábban már szintén volt Games With Goldos ajándék. A második Xbox 360-as játék pedig a TRON: Evolution lesz, ami július 16. és 31. között várja, hogy az előfizetők rákattintsanak.

Ez a felhozatal kétségkívül nem olyan combos, mint amit az elmúlt pár hónapban megszoktunk, de ha rám hallgattok, akkor például a The Banner Saga 2-t biztosan nem hagyjátok ki. Nektek mi a véleményetek a júliusi felhozatalról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)