Hirdetés

Games With Gold - Sleeping Dogs és Lara Croft is ingyen lesz januárban

|

Major Nelson bejelentette, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a Gold felasználók janurában.

Hirdetés

Amint azt biztosan tudjátok, az utóbbi pár hónapban a Microsoft is igyekszik egy kicsivel jobban kiszolgálni a hűséges előfizetőiket, ezért havi két ingyenes játékot ad a Gold előfizetőinek.

Január elsejétől a Sleeping Dogsot tölthetjük le különösebb erőfeszítés nélkül, aminek a hírek szerint már készülőfélben van a második része is. Ha nem próbáltátok, akkor mindenképpen megér egy misét a cucc, mert egy kifejezetten izgalmas játékról van szó. 

Január 16-ától pedig egy másik Square Enix játék veszi át a helyét, a Lara Croft and the Guardian of Light. Szintén egy nagyon jó játékról van szó, de ez titeket nyilván kevésbé érint, mert mi ezt már júniusban oda is adtuk nektek a GameStar magazin teljes játékaként PC-re.

A PlayStation Plusos pajtások pedig nyugodtan hátradőlhetnek, mert az előbbi játékot februárban, az utóbbit pedig júliusban megkapták a Sonytól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)