Hirdetés

Games With Gold - bunyó júliusig

|

Menetrendszerűen érkezett a Games With Gold második körös ajánlata a hónapra. A Dark Soulst két játék váltotta.

Hirdetés

Az Xbox Live Games With Gold júniusi ajánlatában két hétig volt elérhető a Dark Souls, most azonban megérkezett a szokásos váltás, így az előfizetők két új címmel gazdagodnak.

A következő két hétben két játék is elérhető. A Super Street Fighter IV: Arcade Edition egy pofás kis verekedős játék, 2011-es megjelenésének tiszteletére még launch party-t is rendeztek kis hazánkban. Ryu és a haverok 6,54 gigát foglalnak majd a merevlemezen, így érdemes nekik egy kis helyet felszabadítani.

A másik játék jóval kisebb, alig 400 megát foglal el. A tavaly nyáron megjelent Charlie Murder egy kifejezetten hangulatos, irdatlanul brutális indie móka, amelyben egy punk banda tagjaiként kell laposra vernünk a konkurens death metál zenekar tagjait. Az Xbox One tulajok (vagy leendő Xbox One tulajok) továbbra is a Max: Curse of Brotherhood és a Halo: Spartan Assault játékokat adhatják hozzá felhasználói fiókjukhoz.

Nektek hogy tetszik a júniusi ajánlat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)