Hirdetés

Games with Gold - most sem a játékok miatt lesz érdemes előfizetni

|

Újabb lagymatag hónap vár az Xbox Live Gold előfizetőkre ajándék játékok tekintetében.

Hirdetés

Néhány hónapja elég sovány, amit az Xbox a Games with Gold (vagy Játékok Golddal) keretében kínál az előfizetőknek, de az ingyenjáték-felhozatalt elég jól kompenzálja a Game Pass kínálata. Ha nálunk is elérhető lesz az Ultimate előfizetés, ami a Goldot és a Game Passt kombinálja, akkor jön el a tökéletesség.

Hirdetés

Addig türelemmel várunk, és értetlenkedve vakarjuk a fejünket. Június 1-jétől 30-áig a finoman szólva is rétegjátéknak számító NHL 19-et lehet majd beszerezni, június 16-ától július 15-éig a pixel-artos Smash Bros-klónt, a Rivals of Aethert, június 1-től 15-ig az első Portalt, míg június 16-tól 30-ig az Earth Defense Force 2017-et. A Portal a legjobb mind közül, de valószínűleg nem sokan vannak, akik szemeztek vele, viszont még sosem próbálták.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)