Hirdetés

Íme a Microsoft októberi ingyenes játékai

|

A Microsoft bejelentette a Games With Gold októberi ingyenes játékait. Most már eggyel őszintébb a mosolyunk.

Hirdetés

A Microsoft és a Sony "adjunk ingyen dolgokat a júzernek" versenyében eddig a PlayStation Network teljesített jobban, de úgy néz ki, hogy az Xbox Live most felveszi a kesztyűt.

A Microsoft bejelentette, hogy október elsejétől egészen 14-ig ingyenesen elérhetővé teszi a Might and Magic: Clash of Heroes-t, amivel még mi is meg voltunk elégedve. Amennyiben a múlt havi Rainbow Six Vegast még nem sikerült letöltenetek, akkor erre ma még van lehetőségetek, de aztán a Ubisoft kalandjátéka veszi át a helyét.

Október 14-től pedig a Halo 3 veszi majd át a helyét, amit valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk, ráadásul ez volt az a játék, amit beígért nekünk a cég, amikor először került szóba a Games With Gold.

Frissességben még mindig a Sony javára kell döntenünk, viszont ezek már előremutató jelek. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a következő, de addig is mondjátok el, hogy nektek hogy tetszik az októberi kínálat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)