Hirdetés

Gamescom 2019 - jön a Little Nightmares 2

|

Folytatást kap a művészien nyomasztó platformer.

Hirdetés

A Little Nightmares az elmúlt évek egyik leghangulatosabb és különlegesebb platformere, az idei gamescomon pedig sikerült viszonylag korán boldoggá tenni a rajongókat a folytatás bejelentésével, ami várhatóan jövőre érkezik meg.

Hirdetés

A nyomasztóan sötét, de a maga módján egyszerre bájos Little Nightmares hiánypótló élményt nyújtott a platformerek szerelmeseinek, az idei gamescomon a Tarsier Studios csapata pedig bemutatta a közelgő második felvonást. Nézzétek meg ti is a hangulatos előzetest:

A látottak alapján a Little Nightmares 2 szakít a zárt tereivel, helyette a nagyvilágba viszi el a főhősünket, és még a jellegzetes kis sárga esőkabát is előkerült az ízelítőben. A Bandai Namco játéka 2020 folyamán jelenik meg, a pontos dátum egyelőre még várat magára.

Nektek hogy tetszett az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)