Hirdetés

Sajtókonferenciával kezdődik az idei gamescom, komoly showra számíthatunk

|

Miközben az E3 szép lassan leépül, a gamescom egyre izgalmasabb lesz.

Hirdetés

Az EA néhány évvel ezelőtt vonult ki az E3-ról, hogy megcsinálják az EA Play-t, idén pedig már a Sony sem lesz ott a Los Angeles-i expón. Kölnben viszont annál több dolog van készülőben.

Hirdetés

A gamescom szervezői bejelentették, hogy az augusztusi rendezvényt egy sajtókonferenciával indítják majd, a livestreamben pedig nagy kiadók fontos projektjeit leplezik majd le. A gamescom: Opening Night Live házigazdája nem más lesz, mint a The Game Awards atyja, Geoff Keighley.

A gamescomon korábban is voltak kisebb bejelentések, de most egyértelműen valami nagyobb dobásra készülnek. A programot illetően egyelőre csak találgatni tudunk, de simán lehet, hogy az EA és a Sony is itt villantanak majd. A bemutató augusztus 19-én este 8-kor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)