Hirdetés

Előfizetői akció, Homefront és Xbox Live Gold a 2013/11-es GameStarban

|

Címlapon a Call of Duty: Ghosts, teljes játékunk a steames Homefront, valamint minden szám mellé 1 hetes Xbox Live Gold kódot adunk ajándékba. Tovább is van.

Hirdetés

32 teszt, 3 videoteszt, 4 előzetes, ez a novemberi GameStar számokban, ám mielőtt egyáltalán rátérnék tartalmának részletesebb ismertetésére engedjétek meg, hogy felhívjam a figyelmeteket karácsonyi előfizetői akciónkra. Rengetegen kértétek, ezért nem bírtuk tovább magunkban tartani, hogy mit főztünk ki számotokra. Előfizethettek fél évre 11 990 forintért úgy, hogy 2012 végének és 2013 elejének legjobb címei közül választhattok a hat lapszám mellé egy-egy dobozos PC-s játékot ajándékba. Ám aki nagyban gondolkodik, annak éves Prémium előfizető akciónkat javasolnám 24 990 forintért, hiszen nem csupán a karácsonyi szezon legdurvább címei közül választhatnak maguknak ajándékot, de akár jövőre várható játékok mellett is lerakhatják voksukat.

Amennyiben konzolon játszol, választhatsz a PC-s szoftver helyett 12 hónapos Xbox Live Gold, vagy szintén 12 hónapos PlayStation Plus előfizetést ajándékként.

Végül, de nem utolsósorban azokra is gondoltunk, akik tartós, időtálló terméket szeretnének inkább, ami az egész családnak felhőtlen szórakozást kínál, így választott ajándékotok a Delta Vision társasjátékai közül is kikerülhet. Egy Civilizationt, vagy például egy Doomot nem rak az ember egyetlen hétvége után a polcra, hogy aztán felé se nézzen többet.

Fontos: Éves Prémium előfizetőink automatikusan részt vesznek egy sorsoláson, így megnyerhetik a Toshiba Satellite P855-33U gamer laptopot a hozzá tartozó Mad Catz egérrel, vagy pedig a 3 high-tech gamer Razer Kraken E-Panda Hooligan fejhallgató egyikét.

De legyen elég most ennyi az előfizetési akcióról, minden további részlete - beleértve a választható termékek listáját - megtaláltok a gamestar.hu/elofizetes2014 oldalon, amit még lehet, hogy fogunk bővíteni, frissíteni!

Tehát akkor az 2013/11-es GameStar...

Hagyományosan október vége - november eleje a legzsúfoltabb időszak játékfelhozatal tekintetében, s ez idén sem változott. Olyan kaliberű címek árasztották el a boltok polcait, mint a Call of Duty: Ghosts, a Battlefield 4, az Assassin's Creed IV: Black Flag, vagy épp a Batman: Arkham Origins. Azt nem állíthatjuk, hogy mindegyik jobban sikerült volna a korábbi epizódoknál, de tartalmas időtöltésre számíthat, aki nem sajnál pénzt és időt kikapcsolódására.

A nagyok mellett nehezebben tudnak labdába rúgni a sokmilliós marketingkampányok hátszelét nélkülöző versenyzők, de butaság lenne csak ezért figyelmen kívül hagyni például a Rocksmith 2014-es kiadását, amelyben végre sikerült kiküszöbölni az első részt jellemző lagot. Kiemelkedően jól sikerült még a kalandjátékosok legnagyobb örömére Good Bye Deponia, s ha már épp egy szemétbolygón járunk, akkor a bogaras Journey of a Roach is. Kevésbé szemetes, ám annál inkább elgondolkodtató a modból született Stanleys Parable, valamint az agyondíjazott The Walking Dead-et jegyző Telltale új címe, a The Wolf Among Us első epizódja.

Autósoknak a WRC 4. részét ajánljuk, kiborgrajongóknak a Deus Ex: Human Revolution rendezői változatát, politikuspalántáknak pedig a Democracy 3-at. Ha lejjebb görgettek, számos címet láttok még a felsorolásban, amelyek egy része csak elrettentés végett került be. Nagy kár a többéves késéssel megérkezett Demoniconért, de az indie Dark Matterért is.

Ennyi teszt mellett alig jutott hely az előzeteseknek, de kipróbáltuk a World of Tanks Xbox 360-ra szánt kiadását, a Dark Souls II és a Merc Elite bétáit, valamint összegyűjtöttük mindazt, amit tudni érdemes PS4 kezdő kínálatában szereplő Killzone: Shadow Fallról, valamint a később érkező The Order 1886-ról.

Hardver rovatunkból a Haswell rendszertuningot ajánlanám figyelmetekbe.  

Teljes játék - Homefront

A 2013/11-es GameStar magazinhoz a Homefront című FPS-t választottuk teljes játéknak, egészen pontosan a steames változatot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a DVD tokján található matricán szereplő egyedi kódot a gamestar.hu/homefront aloldalon aktiválva juttok hozzá a Steam-kódhoz. Noha a játék már nem található meg a Steam kínálatában, aktiválása semmilyen akadályba nem ütközik, és többjátékos módja is hibátlanul működik.
A fiktív közeljövőben az egyesült Korea meglepetésszerű támadást indít az Egyesült Államok ellen, amit megszállás követ. Játékosként az ellenállás kulcsfigurájává kell válnunk ahhoz, hogy ne tiporhassa többé idegen páncélos lánctalpa a csillagos-sávos lobogót.

Extra ajándékunk egy 7 napos Xbox LIVE Gold kód (időtartama alatt lehetségessé válik az online multiplayer), amihez - a teljes játékhoz hasonlóan - a DVD tok matricáján található egyedi kód gamestar.hu/xboxlivegold aloldalon történő érvényesítését követően juttok hozzá. A kód természetesen később is felhasználható.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az új lapszám teljes ára levásárolható a Delta Vision boltjaiban egészen a decemberi megjelenéséig.

TARTALOM

Meet tha Team

Aréna

Hírek

Előzetes

World of Tanks Xbox 360 Edition

The Order 1886

Dark Souls II

Killzone: Shadow Fall

Merc Elite

Teszt

Call of Duty: Ghosts

Assassin's Creed IV: Black Flag

Batman: Arkham Origins

Battlefield 4

Rocksmith 2014

WWE 2K14

The Wolf Among Us: Faith

Deadfall Adventures

Warface

How to Survive

WRC 4 FIA World Rally Championship

The Sims 3: Előre a jövőbe

The Dark Eye: Demonicon

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 full Burst

Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition

Journey of a Roach

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

Alien Rage Unlimited

Euro Truck Simulator 2: Going East!

The Stanley Parable

Democracy 3

Goodbye Deponia

The Raven: Legacy of a Master Thief - A Murder of Ravens

Dark Matter

Real World Racing

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge

Batman: Arkham Origins iOS

Device 6

Fist of Awesome

Dead Trigger 2

SongArc

Samurai vs. Zombies

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Hírek

Haswell Rendszertuning

Piactér

Vásárlási tanácsadó

Kult

A lázadás szülöttei - A játékok hőskora a történelem tükrében

Szabad(a)játék

Visszapillantó

Másvilág

Film: Szupercella

Sorozat: Video Game High School

Könyv: Clark Ashton Smith - Gonosz mesék; Terry Pratchett - Cseles

Zene: Bezzeg a kurva Beckek - Bezzeg a kurva Beckek; Motörhead - Aftershock; Neokhrome - Perihelion; Rude Awakening - Judas; Kryptic Minds & Paul Mac - Icon; Marge - Stronger

Rendezvény: Freak Fusion Cabaret

A 2013/11-es GameStar magazin november 15-én jelenik meg, de előfizetőink már 13-tól számíthatnak a postás érkeztére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)