Hirdetés

Warhammer világpremier és XCOM a 2015/02-es GameStarban

|

Címlapon a Warhammer: End Times - Vermintide, teljes játékunk az XCOM: Enemy Unknown és ezen felül még Survarium prémium tagságot is adunk ajándékba.

Hirdetés

Még csak februárt írunk, de idén már kétszer is repülőre ült a GameStar stábja, hogy a hazai játéksajtót képviselje a messzi északon (tudjátok, ahol télen havazni is szokott).

A stockholmi illetőségű Fatshark eddigi legnagyobb dobásának ígérkező Warhammer: End Times – Vermintide-ról egy hatoldalas cikkben számolunk be, exkluzív képek és interjú kíséretében, míg a másik útról a GameStar Plus digitális melléklet videói között árulunk el néhány részletet a kerekasztal beszélgetés során. Maradva még egy gondolatig az előzetesek háza táján, elárulnám, hogy mindent megtudhattok a lassan révbe érő Witcher 3-ról, és a Hellblade-ről, illetve megosztjuk veletek a Battlefield Hardline, a Survarium, a Satellite Rain, valamint a Heroes of the Storm próbakörök alatt szerzett tapasztalatainkat, élményeinket is.

Bár többen is panaszkodnak, hogy az év elején nem történik semmi, nincsenek játékmegjelenések (mihez kezdjenek magukkal a szegény újságírók?), mi nem ez tapasztaltuk. Éppen ellenkezőleg, még kevésnek is éreztük ezt a 116 oldalt. Arcunkon kéjes vigyorral boncoltuk fel élve a Dying Light zombijait (elnézést a totális képzavarért), de az Evolve szörnyei és a sarkukban loholó vadászok sem ússzák meg. Mellesleg Kaci már most derékba törte karrierjét, hiszen az ember nem játszik az étellel társaságban, pláne nem, ha az étel a főnöke.
A legfontosabbnak vélt megjelenéseken túl még számos alkotás landolt a szerkesztőségben, köztük feltűnően sok hdremisremasterdefinitiverégenmindenjobbvoltedisön. E látványosan túlburjánzó jelenségre reflektál Stöki írása, a nosztalgia kritikája Kult rovatunkban.

Teljes játék: XCOM: Enemy Unknown

Számtalan év játéka cím birtokosaként az hajdani UFO: Enemy Unknown (de hogy teljes legyen a zavar X-COM: UFO Defense-ként mutatták be a nagy kacsaúsztató túlfelén) újragondolásáról nyugodt szívvel elmondhatjuk, hogy a valaha készült legjobb remake-ek egyike. Ez pedig nagy szó. Az 1992-es eredetihez képest számos ponton hajtottak végre kisebb-nagyobb módosításokat a Sid Meier vezette Firaxis srácai, de közben igyekeztek megőrizni a széria szellemiségét is. A földet megszálló idegenek elleni küzdelem pokolian kemény kihívások elé állítja a gyanútlan játékost, bár kihúzhatjuk a méregfogát ha a széles skálán mozgó nehézségi fokozatok közül a képességeinkhez leginkább passzolót választjuk. De még ekkor is húsba vágó stratégiai döntéseket kell hoznunk az XCOM föld alá rejtett bázisán, mert az egyszerre befutó segélyhívások közül mindig csak egyre tudunk reagálni. Ha egy régiót túlságosan elhanyagolunk, az előbb-utóbb elzárja a pénzcsapot, és akkor még több gondot okoz majd embereink felszerelése, akik egyébként is bármikor otthagyhatják fogukat a bevetéseken. Parancsnok, sok sikert a csatamezőn, találkozunk az XCOM: Enemy Unknown multijában!

Fontos: A kódokat ezentúl a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Survarium prémium tagság

Ha eddig nem próbáltad ki a Vostok Games posztapokaliptikus lövöldéjét, akkor elérkezett a tökéletes alkalom, ugyanis a 2015/02-es GameStar magazinhoz járó kulcs egyhavi prémium tagságot, magyar nemzeti színekben pompázó matricát és 5000 ropogós játékbeli valutát hoz magával. Használatához szükséged lesz egy Survarium fiókra, valamint magyar IP-címre. Beváltásáról részletes leírást találsz egyedi kódod beírását követően a gamestar.hu/gamestarplus oldalon az Extrák fül alatt.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény

A GameStar magazin teljes árát hónapról-hónapra levásárolhatjátok a Delta Vision üzleteiben, ami alól a februári sem jelent kivételt. E kedvezményes lehetőség azonban szokás szerint csak a következő lapszám megjelenésig vehető igénybe. Részletek a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin

Megújult a CineStar; Amerikai mesterlövész, Kingsman: A titkos szolgálat és Mad Max - A Harag útja háttércikkek; Whiplash, Vadon, Amerikai mesterlövész, Kingsman: A titkos szolgálat, Rendíthetetlen, Jupiter felemelkedése, A szürke ötven árnyalata, Foxcatcher, Blackhat, Kódjátszma, A mindenség elmélete, Joker és Spongyabob – Ki a vízből! kritikák; Elolvastuk A szürke ötven árnyalatát; Hazafutás, avagy Pókember újra otthon; Forever sorozatismertető.

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Warhammer: End Times – Vermintide (+interjú)
The Witcher 3: Wild Hunt
Battlefield Hardline
Survarium
Satellite Reign
Hellblade (+interjú)
Heroes of the Storm

Teszt
Dying Light
Evolve
Resident Evil HD Remaster
Saints Row: Gat out of Hell
Grey Goo
Blackguards 2
Kingdom Hearts 2.5 Remix
Life is Strange: Episode 1 – Chrysalis
The Book of Unwritten Tales 2
Grim Fandango Remastered
Saints Row IV Re-Elected
Kalimba
Heroes of Might & Magic III HD Edition
Call of Duty: Advanced Warfare – Havoc
Joe Dever's Lone Wolf HD Remastered
Citizens of Earth
Hearthstone: Goblins vs. Gnomes
Assassin's Creed Unity – Dead Kings
Far Cry 4: Escape from Durgesh Prison
Funk of Titans
Risk
Deathtrap
The Witcher Battle Arena
Flockers
WWE Immortals
Sky Patrol
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Resetelt processzorkínálat
Core M-es ultramobil gépek
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Játékpszichológia – Trükkök, melyekkel a játékok magukhoz bilincselnek
Nem mind arany, ami retró
E-sport: Magyar Counter-Strike a siker kapujában
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja; Kódjátszma
Sorozat: Halt and Catch Fire
Könyv: Robert E. Howard – Fekete Turlogh és a kelták; Terry Pratchett – Csip-csap népek
Zene: Fall Out Boy – AB/AP, Naturus – Love Of The Lightside Live On The Darkside; Psychic TV – Alien Be-In Remix12”; DVA Damas – Wet Vision

Tehát a 2015/02-es GameStar magazin világpremier Warhammer: End Times – Vermintide címlappal, XCOM: Enemy Unknown steames teljes játékkal, valamint 1 hónapos Survarium prémium tagsággal, 2 exkluzív interjúval, 7 előzetessel, 26 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező e-sport, free to play és játékpszichológia rovatokkal, 4 videoteszttel és 1 kerekasztal beszélgetéssel február 20-tól kapható az újságárusoknál változatlanul 116 oldalon. Előfizetőinknél már ma csengethet a postás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)