Hirdetés

BlizzCon 2016 és családbarát játékok a 2016/11-es GameStarban

|

Címlapon a BlizzCon 2016, teljes játékaink a Chronicle Keepers: The Dreaming Garden és a Diner Mania. Novemberben ismét 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Nincs még egy hónap, mely annyira veszélyes lenne a játékosok pénztárcájára nézve, mint a november, ugyanis erre az időszakra tartalékolják a kiadók puskaporuk legjavát. Egymást érik a rendezvények és futószalagon érkeznek a sokmilliós franchise-ok új tagjai szinte semmi teret sem engedve a próbálkozó újoncoknak.

Kezdjük a sort címlapsztorinkkal, a BlizzCon 2016-tal. Ezúttal is kiutaztunk a kaliforniai Anaheimbe, hogy saját szemünkkel győződhessünk meg arról, mihez kezd a Blizzard a következő tizenkét hónap során játékaival. De Londont is felkerestük, hogy pár nappal a PlayStation 4 Pro megjelenése előtt közelebbről is megismerkedjünk a Sony hardveres erősítést kapott konzoljával.

Eközben persze a játékipar többi szereplője sem tétlenkedett. Idén például két frontot is nyitott az évek óta zajló háborúban az Electronic Arts, melynek feltett szándéka letaszítani az Activision Call of Dutyját a lövöldék trónjáról. A jövő hadviselésétől megcsömörlött tömegeket ölelésre tárt karokkal és bérelhető szerverekkel várja a Battlefield 1, míg a sci-fi rajongóinak a Titanfall 2 jelenthet életképes alternatívát. Mindazonáltal az Infinite Warfare is megtalálta már a maga táborát (bár nem PC-n), ahogy bizonyára sokan nosztalgiáznak majd a Modern Warfare Remastered segítségével. Hozzájuk képest kishalnak tűnik, mégis nagyot tud harapni az oldschool élményeket közvetítő Shadow Warrior 2.

De az FPS-ek cápáktól hemzsegő medencéjén túl is van élet; például PS4-re költözött a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, minden szabadidőnkre igényt tart a remekül sikerült Civilization VI, finishbe ért a Hitman és a King's Quest, végezetül pedig bemutatkozott a PlayStation VR, amelyen első körben 14 játékot teszteltünk.

Hardverrovatunkban ez alkalommal a HDR-képes tévéké, valamint a gamernotebookoké a főszerep.

Teljes játék I.: - Chronicle Keepers: The Dreaming Garden

Úgy döntöttünk, hogy ebben a hónapban szögre akasztunk kardot, puskát és minden vérontásra alkalmas eszközt, és inkább megkíséreljük közelebb hozni a játékokat az egész családhoz. A Chronicle Keepers a hidden object kalandjátékok halmazából való, és mint ilyen, változatos feladványok sorával, kézzel rajzolt helyszínek tucatjaival, valamint izgalmas történetével szórakoztat bennünket.

Teljes játék II.: - Diner Mania

Ha lerántottátok a leplet a párhuzamos világ rejtélyéről, próbáljátok ki magatokat étteremtulajdonosként. Egymagunkban gondoskni a menüről, a felszolgálásról, a vendégek elégedettségéről és a vállalkozás pénzügyeinek gatyába rázásáról kemény falat. Vigyázzatok, nehogy a torkotokon akadjon!

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I.: World of Warships prémiumkód

Kifejezetten új felhasználói fiókhoz szánt, 3200 forint értékű ajándékunk jóvoltából hétnapos prémium-előfizetéssel, három skillpontos Gold fokozatú kapitánnyal, ingyenes kikötőhellyel, és egy Tier 3-as Premium kategóriás Campbeltown rombolóval gazdagodik mindenki, aki szerencsét próbálna a hadihajók világában.

Extra ajándék II.: Barcraft kuponok

Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény

Természetesen ebben a hónapban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Tapló télapó 2, Underworld - Vérözön, Éjszakai ragadozók

Kritika: Legendás állatok és megfigyelésük, Doctor Strange, Érkezés, Éjszakai ragadozók, A mártfűi rém, Cop Mortem, Az utolsó emberig, A homár, Café Society, Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek, Lángelmék, Jutalomjáték, Trollok

Extra: Magyar akciófilmek

Sorozat: Aranyélet - 2. évad

Filmklasszikus: Macskafogó

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
BlizzCon 2016
PlayStation 4 Pro
Agony

Teszt
Battlefield 1
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Titanfall 2
Civilization VI
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
WWE 2K17
Shadow Warrior 2
WRC 6 FIA World Rally Championship
Ride 2
Minecraft: Story Mode - Episode 8: A Journey's End?
Batman: Return to Arkham
Hitman - Episode 6: Hokkaido
Hybrid Wars
Sunless Sea: Zubmariner
Giant Machines Simulator 2017
Farming Simulator 17
King's Quest - Chapter IV: Snow Place Like Home
King's Quest - Chapter V: The Good Knight
Mordheim: City of the Damned
Aragami
Rive
Syndrome
Deus Ex: Mankind Divided - System Rift
Diares of a Spaceport Janitor
Harmonix Music VR
Hatsune Miku: Project Diva X
Until Dawn: Rush of Blood
Super Stardust VR
The Playroom VR
Headmaster
Here They Lie
EVE: Valkyrie
EVE: Gunjack
RIGS: Mechanized Combat League
Tumble VR
Volume: Coda
Battlezone
Driveclub VR
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
HDR-tévék: szebb mint a valóság?
Gamernotebook-soroló
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Virtuális álmodók
Goodlike mozdul
Brit hajók a World of Warshipsben
Régi idők VR-ja
Minecraft-tipp: Megszépülő pixelek
E-sport: League of Legends-világbajnokság 2016
Visszapillantó

Másvilág
Film: Doctor Strange; Érkezés
Sorozat: Black Mirror - 3. évad;
Könyv: Orson Scott Card - Fhérgek; Robert Jordan - A tőrök útja
Zene: Meshuggah - The Violent Sleep of Reason; Korn - The Serenity of Suffering; Kings of Leon - WALLS; Green Day - Revolution Radio

Tehát a 2016/11-es GameStar magazin steames Chronicle Keepers: The Dreaming Garden és Diner Mania teljes játékokkal, World of Warships prémiumkóddal, BlizzCon 2016 címlappal, exkluzív helyszíni beszámolóval, 2 előzetessel, 40 játékteszttel, 5 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2) november 18-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)