Hirdetés

Nekromanta és diktátor a 2017/05-ös GameStarban

|

Címlapon a Diablo III - Rise of the Necromancer, teljes játékunk a Tropico 4. Májusban is 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Ki se merjük mondani, mindjárt itt a nyár. Közeleg a nagy bejelentések és még nagyobb leleplezések, és az ellenőrizetlen szivárgásnak álcázott információcsepegtetés időszaka, amikor kevesebb nagy cím küzd a figyelmünkért, mi pedig végre lazíthatunk egy kicsit, bepótolhatjuk a tavaszról, tavalyról, esetleg még korábbról maradt címeket, befejezhetjük az ajándékba kapott teljes játékokat (mint például a májusi számhoz járó Tropico 4-et), valamint gondolatban elkölthetünk egy kisebb vagyont új hardverre és majdani játékokra.

Jó eséllyel utóbbiak között lesz majd a Diablo III régi-új karakterrel jelentkező DLC-je, az általunk kipróbált Rise of the Necromancer. Érdemes elolvasni a vezető fejlesztővel készült interjút is. Hasonlóképpen játszottunk a megjelenés előtt álló Blitzkrieg 3-mal, valamint a TESO régóta várt Morrowind kiegészítőjével. De annak sem kell egyenként összekaparnia az információmorzsákat, aki a Star Wars Battlefront II-vel, a Call of Duty: WWII-vel, netán a Middle-earth: Shadow of Warral, esetleg az Uncharted: The Lost Legacyvel kapcsolatos tudnivalókra kíváncsi.

A játékkritikák mennyiségét illetően sem lehet okunk panaszra. Rendkívül örvendetes, hogy régóta várt folytatások (Warhammer 40,000: Dawn of War 3, Persona 5, Syberia 3, Outlast 2), felújított klasszikusok (Planescape: Torment Enhanced Edition, Full Throttle Remastered, PaRappa the Rapper Remastered, Voodoo Vince: Remastered, The Disney Afternoon Collection) , kiegészítők és DLC-k mellett, remekbe szabott reboot (Prey) és izgalmas új IP (Little Nightmares) számára is jutott hely. Az más kérdés persze, hogy nem mindegyik sikerült oly kiválóra (Sniper Ghost Warrior 3), mint szerettük volna, de pont erre valók a tesztek, elválasztják az ocsút a búzától.

Teljes játék: Tropico 4
Májusi teljes játékunkkal már a nyárra hangolunk. A Tropico 4 tartalmas szórakozást ígér a városépítés és a gazdasági szimuláció témaköreiből táplálkozó alkotások híveinek. Ami viszont kiemeli a hasonszőrű címek közül, az szatirikus humora és a lehetőség, hogy olyan vezetőkké váljunk, amilyenek titkon mindig is lenni szerettünk volna. Kormányozhatunk tisztességesen, ügyelve arra, hogy sose hágjuk át a demokrácia játékszabályait, de az ellenzékét válogatott módszerekkel ellehetetlenítő, választásokat elcsaló, kizárólag saját svájci bankszámláját hízlaló despota útja is nyitva áll előttünk.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Vakondok 4 - digitális premier
Kimondottan izgalmas szakasza volt a hazai játékfejlesztésnek a '80-as, '90-es éveket magába foglaló időszak, amellyel a Vakondok dokumentumfilm-sorozat korábban moziban is vetített negyedik felvonása behatóan foglalkozik. Rendhagyó videojátékos keretbe ágyazva ismerhetjük meg az Andromeda Software, a Novotrade, vagy például a Digital Reality örökségét. A teljes filmet most egy hónapig kizárólag a GameStar Pluson nézhetitek meg.

Extra ajándék II.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek.

Extra ajándék IV.: ESET-kód
Gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) mindig védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek segítségével.

Extra ajándék V.: FilmMagazin
Háttér: A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
Kritika: Alien Covenant, Arthur király - A kard legendája, A galaxis őrzői vol. 2., Vademberek hajszája, A boncolás, A kör, 1945, Tűnj el!
Extra: Alien, avagy a zene neve: Halál
Sorozat: Twin Peaks
Filmklasszikus: Modern idők

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Diablo III - Rise of the Necromancer (+interjú)
Star Wars Battlefront II
Call of Duty: WWII
Middle-earth: Shadow of War
Uncharted: The Lost Legacy
Blitzkrieg 3
The Elder Scrolls Online: Morrowind

Teszt
Warhammer 40,000: Dawn of War III
Prey
Persona 5
Outlast 2
Little Nightmares
Syberia 3
Shiness: The Lightning Kingdom
Sniper Ghost Warrior 3
Planescape: Torment Enhanced Edition
Yooka-Laylee
Lego City Undercover
The Disney Afternoon Collection
Dreamfall Chapters
Voodoo Vince: Remastered
Full Throttle Remastered
PaRappa the Rapper Remastered
The Signal from Tölva
Hearthstone: Journey to Un'Goro
The Great Whale Road
Man 'O War: Corsair
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - Episode 1: Tangled Up in Blue
Air Guitar Warrior for Kinect
Final Fantasy XV: Episode Gladiolus
Mafia 3: Faster, Baby!
Dark Souls 3: The Ringed City
Sniper Elite 4 - Deathstorm Part 2: Infiltration
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Narco Road
Watch Dogs 2: No Compromise
Virtual Rides 3 - Funfair Simulator
Expeditions: Viking
Portal Knights
Train Mechanic Simulator 2017
Bandit Six: Combined Arms
Apollo 11
Fated: The Silent Oath
Unearthing Mars
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Asus GTX 1080 TI
AMD Ryzen 5
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Megküzdés a kudarccal
Mozdulj Gamer: Tony Hawk után szabadon Szirmai Gergővel
Szabad(a)játék
Geralt harminc éve - interjú Andrzej Sapkowskival
A gamertörténelem legbénább nőcsábásza
Játékvilág: Star Wars
Szerepjáték a Minecraftban
Esport: Mi van veled, Overwatch?
Visszapillantó

Másvilág
Film: A galaxis örzői vol. 2.; Northern Disco Lights
Sorozat: 24 - Legacy
Könyv: Peter F. Hamilton - Júdás elszabadul; Andrzej Sapkowski - Fecske-torony
Zene: Mescalinum United - We Have Arrived (Remastered 2017); While She Sleeps - You Are We

Tehát a 2017/05-ös GameStar magazin Tropico 4 steames teljes játékkal, exkluzív Vakondok 4 digitális premierrel, 7 előzetessel, 36 játékteszttel, exkluzív interjúkkal, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Outlast 2, Prey, Sniper Ghost Warrior 3) május 19-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)