Hirdetés

GameStar Advent: Assassin's Creed III akcióval ünneplünk

|

Ha már emberemlékezet óta nem volt fehér karácsonyunk, akkor legalább a képernyőinket borítsa gyönyörű hótakaró - egy kis vérrel. Az Assassin's Creed III is elérhető olcsóbban végre!

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás: az Assassin’s Creed III extrákkal telepakolt PC-s Special Edition-je csak 7490 forint, a konzolos Join or Die 12990, és a szintén konzolos szuperpakk, a Freedom Edition csupán 16990 forintért, akciós áron pörög a GameStar Adventi Játéközön oldalán!

Ahogy mi, úgy a Ubisoft is szem előtt tartja a taníttatásotokat és amíg nem lehet hatalmas mellekkel megtölteni a tankönyveket (hova is vezetne az?), addig az Assassin’s Creed széria biztosítja a szórakoztató történelemleckéket. Az új részben az amerikai függetlenségi háború – kicsit kiszínezett – történéseibe csöppentek bele, ahogy az igazságért küzdő amerikai bennszülött srácot, Connor-t terelgetitek végig az amerikai történelem majdhogynem egyetlen említésre méltó időszakának legizgalmasabb pillanatain.

A játék alatt doromboló továbbfejlesztett motorból fakadó új lehetőségek és a sorozatra jellemző páratlan történetmesélés remek összhangja méltó folytatássá tette az Assassin’s Creed III-at (raádásul magyar felirattal, ami nagyon jól sikerült). A GameStar Advent oldalán az extra tartalmakkal telepakolt PC-s Special Edition csupán 7490 forint és a két díszdobozos Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadások is ünneplőbe is öltöztek a kedvetekért.

A Join or Die tartalma:
- Assassin's Creed III alapjáték
- amerikai zászlót és korabeli AC3 logót ábrázoló speciális doboz
- Connor medálja Join or Die felirattal
- George Washington jegyzetfüzete térképpel
- bónusz egyjátékos küldetés: Ghost of War
- bónusz multiplayer csomag: Sharpshooter

A Join or Die Xbox 360 változatért kattints ide.
A PlayStation 3-as Join or Die kiadást itt találod  

Az igazi gyűjtőknek szánt Freedom Edition tartalma:
- Assassin’s Creed III alapjáték,
- ajándék póló,
- Alex Ross grafikáival díszített fémtok,
- 24 cm magasságú figura Connor-ról,
- George Washington emlékiratos jegyzetfüzete,
- egy exkluzív litográfia,
- két egyjátékos küldetés (a „Ghost of War” és a „Lost Mayan Ruins”),
- multiplayer csomag: Sharpshooter,
- extra fegyver és egy ruha: Colonial Assassin ULC - Scottish Flintock és Traditional Colonial Assassin Outfit

A Freedom Edition Xbox 360 változatért kattints ide.
A PlayStation 3-as Freedom Edition kiadást itt találod.

A stratégiai játékok szerelmesei pedig remélhetőleg nem felejtették el, vagy nagyon figyelnek most: a Heroes VI minden DLC-vel kiegészített Gold Edition-je még ma éjfélig akciós áron megvásárolható a GameStar Adventi Játéközön oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)