Hirdetés

GameStar Advent: Black Ops II akció a szebb jövőért

|

A GameStar Adventi Játéközön Call of Duty: Black Ops II-vel és megszámlálhatatlan fejlövéssel költöztet karácsonyi hangulatot a gamer szívekbe. És még a FIFA 13 is rendelhető ma éjfélig.

Hirdetés

Végre péntek, indulhat a hétvége! Tudjuk, hogy ilyen időben az ember szívesebben üldögél otthon egy remek kis játék társaságában, minthogy az üszkösödő lábujján keseregjen a hidegben, ezért ma a GameStar Adventi Játéközön keretében egy olyan akcióval kedveskedünk nektek, ami garantáltan otthon tart titeket a hétvégén.

Nehéz lenne megmagyarázni, hogy a terroristák tetemeivel kárpitozott pályák, az online csaták során a mikrofonba ordibált borzalmak és hadseregnyi lemészárolt élőhalott hogyan is jön össze a karácsony meghitt békéjével. Valószínűleg sehogy, de mielőtt eláraszt titeket az ünnepi dömping, egy-két jól irányzott, amúgy emberbaráti meggyőződésből kiosztott headshot jót tehet az emésztésnek, ezért most itt jön nektek a leárazott Call of Duty: Black Ops II.

A Treyarch minden rekordot sorra döntögető kis üdvöskéje remekül néz ki a fa alatt, könnyű csomagolni és az újításokkal telepakolt játék okozta élmény bizony kitart az újévig. Az advent örömére a Call of Duty Black Ops 2 PC-s verziója csupán 8399 forint, Xbox 360-ra és PlayStation-re pedig már 10499 forintért megvásárolható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)