Hirdetés

GameStar Advent: Diablo III és Battle.net Authenticator leárazás

|

Tegnap elindult a GameStar Adventi Játéközön, mi pedig minden nap elcsicseregjük szépen nektek az összes akciót, nehogy lemaradjatok.

Hirdetés

A GameStar Adventi Játéközön december 3-ától különleges Adventi naptárral teszi izgalmassá a decembert, minden nap egy PC-s vagy konzolos játékot vásárolhatsz olcsóbban, hogy szinte egész hónapban érezhesd a karácsonyi izgalmat.

A mai napon a Battlenet Authenticator csak 1990 forintért lehet a tiéd, amelynek segítségével a Blizzard játékaival (pl. World of Warcraft, Starcraft 2, Diablo 2-3…stb) játszhatsz sokkal biztonságosabb formában. További részleteket ide kattintva találsz.

És ne felejtsd el, hogy még a Diablo III akció is él ma éjfélig, tehát nem maradtál le semmiről, most még rendelhetsz ide kattintva

Holnaptól pedig újabb játékról hull le a lepel, és a jövőben nem csak a PC-sek örülhetnek. De erről majd később...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)