Hirdetés

GameStar Advent: Battlefield 3 akció mindenkinek

|

Elérkeztünk az GameStar Adventi Játéközön utolsó előtti napjához és mi mással is folytathatnánk az FPS-ek sorát, mint a Battlefield 3 leárazással.

Hirdetés

Íme tehát az ünnepi Battlefield 3 akció a GameStar Adventi Játéközön oldalán: 2011 egyik legjobb játéka PC-re csak 5490 forint, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra 7490 forint, a Premium Edition PC-s verziója 7999 (sőt, ha már megvan az alapjáték és csak az összes DLC-t szeretnéd egyben megszerezni, akkor a Premium Service kiadással ezt is megteheted 6490 forintért), és természetesen Xbox 360-as és PlayStation 3-as prémium kiadás is megvásárolható 9999 forintért.

Se a karácsony, sem pedig az belső nézetes lövöldék sora nem lehetne teljes anélkül, hogy toppantanánk egyet a lábunkkal a világ egyik leghíresebb digitális csataterén. A kicsivel több, mint egy éves játék még ma is remekül megállja a helyét a piacon, az egyjátékos kampányban ármány és intrika és persze rengeteg lelövendő terrorista várja a játékosokat, a multiban pedig a régi jól megszokott játékmódok mellett újabb csapatos mókák és hatalmas járműves harcok is helyet kaptak és mindezek mögött háttérzajként duruzsol a Frostbite 2 csodamotorja.

Nem lehet mellémenni. Ez persze ugye még nem minden, mert a hatalmas sikerre való tekintettel sorra jönnek ki a játékméretű, új pályákkal, fegyverekkel és minden földi jóval telepakolt DLC-k, sőt, itt van nekünk a Premium Edition is, ami nem csak az eddig megjelent kiegészítőket és extra cuccokat tartalmazza, de korai hozzáférést is biztosít a következőkhöz. Akkor se nagyon keseredj el, ha már ott pihen a PC-den az alapjáték és csak a DLC-kre fáj a fogad, mert a Premium Service-szel tied lehet az összes, a jövőre megjelenő pakkokkal együtt, ráadásul egy héttel a hivatalos kiadás előtt. Sajnos korai volt még felhozni a pincéből a szánkót, mert a hó még várat magára (sáron meg nem ugyanaz), de a GameStar Adventnek mindig gondoskodik kellemes alternatíváról.

Emlékeztek még a tegnapi akciókra? A GameStar Adventi Játéközönnek köszönhetően most 2290 forintos áron lehet tiéd a Counter Strike Global Offensive. Nem rossz, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)