Hirdetés

GameStar Advent: még több akció kell?

|

A Hitman: Absolution PC-s verziója 6990 forintért, az XCOM Enemy Unknown 5990 forintért, a Max Payne 3 már 3990 forinttól és a Dishonored 6990 forinttól már jön is. Igen, ez mind egy napon.

Hirdetés

Kisebb nagyobb sebekkel, de mindenkinek sikerült átvészelnie a hétfőt és ezért bizony jutalmat érdemeltek. Ma a GameStar Adventi Játéközön oldalán nem egy, hanem rögtön négy játék vásárolható meg akciós áron, mert ennyire szeretünk mi benneteket.

Most hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy a vonalkódtetkós bérgyilkos, a krónikus depressziós new yorki zsaru, a hadseregnyi agresszív idegen, vagy a steampunk halálosztó nézne ki röhejesebben egy lengyelpiacos mikulássapkában… De ez nem is lényeges, mert itt vannak mindannyian, hogy megdobogtassák a gamer szíveket.

 

Kezdjük is a modern világ csilli-villi kezeslábasába öltözött klasszikusokkal, hiszen négy év után visszatért a Hitman széria és vele a mindenféle új képességgel felvértezett 47-es és az idén kaptunk egy új Max Payne-t is, aki továbbra sem képes megereszteni egy mosolyt és a játékvilág dementoraként még a napfényes Brazíliából is képes kiszívni a jókedvet de azért szeretjük. A stratégiajátékok szerelmesei a méltán sikeres XCOM újragondolt verziójával, az Enemy Unknown-nal vezethetik le az ünnepi stresszt, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor van nekünk egy steampunk hősünk is, aki a Dishonored sikerjátékában egy kis mágiát csempész a lopakodós FPS-ek világába.

Lássuk akkor tehát tételesen (a rendeléshez kattints a linkre):

Hitman: Absolution (PC) 6990 Ft

XCOM: Enemy Unknown (PC) 5990 Ft

Dishonored (PC) 6990 FT

Dishonored (Xbox 360) 10499 Ft

Dishonored (PlayStation 3) 10499 Ft

Max Payne 3 (PC) 3990 Ft

Max Payne 3 (Xbox 360) 6990 Ft

Max Payne 3 (PlayStation 3) 6990 Ft

Ha valamilyen okból lemaradtál volna róla, akkor még nem késő benevezni a poszt-apokaliptikus kalandtúrára Pandorán, hiszen a Borderlands 2 PC-re még ma éjfélig akciósan megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)