Hirdetés

GameStar Advent: Modern Warfare 3 akció vasárnapra

|

Vészesen közelít az ünnep, arra gondoltunk, hogy meglepünk titeket egy kicsit: Modern Warfare 3 PC-re csak 6990 forint, PS 3-ra és Xbox 360-ra csupán 7990 forint, és még DLC-ket is vehetsz.

Hirdetés

A harmadik gyertya is meggyulladt az adventi koszorúkon, előkerültek a mérethelytelen öltönyök a szekrény aljáról, amit nyilván muszáj a karácsonyi vacsora alatt viselni, mert semmi sem hozza úgy meg az ember étvágyát, mint egy ünnepi divatkényszerzubbony. 

Szerencsére a játékipar gondoskodott róla, hogy az ilyen sérelmekből eredő frusztrációnkat különböző FPS-ekkel kezeljük, itt is van mindjárt az Infinity Ward Modern Warfare 3-ja, ami izgalmas kampányával, kooperatív és kompetitív többjátékos módjával bizony remek táptalajt biztosít erre. Ráadásul a PC-s játékosok legnagyobb örömére a megjelent négy Collection-ből most hármat egy kattintással meg is tudnak vásárolni a GameStar Adventi Játéközön oldalán, amik új egy- és többjátékos pályákkal és játékmódokkal fűszerezik az amúgy sem szegényes kínálatot.

A Modern Warfare 3 PC-re csak 6990 forint, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra csupán 7990 forint, a PC-s Collection 1, 3 és 4 DLC csomagok egyenként 1990 forintba kerülnek, illetve a PC-s változat az imént említett DLC-kkel súlyosbítva már 12000 forintért a tietek lehet.

Hogy mi is van a DLC-kben?

Collection 1
- "Liberation" multiplayer pálya
- "Piazza" multiplayer pálya
- "Overwatch" multiplayer pálya
- "Black Box One" multiplayer pálya
- "Black Ice" küldetés
- "Negotiator" küldetés
Collection 3
- Új játékmód: Special Ops Chaos Mode
- U-turn face off pálya
- Intersection face off pálya
- Vortex face off pálya
- Arctic Recon Special Ops küldetés
- Vertigo Special Ops küldetés
- Light 'Em Up Special Ops küldetés
- Special Delivery Special Ops küldetés
Collection 4
- Decomission face off pálya
- Offshore face off pálya
- Boardwalk face off pálya
- Parish Special Ops küldetés
- Gultch Special Ops küldetés

A tegnapi akciókról se feledkezzünk azért meg: GameStar és PC World negyedéves előfizetés csupán 3990 forint, a StarCraft II-vel megtoldott GS és PCW csomag 7990 forint, és ha egy epic Steel Series egérpaddal is meg szeretnéd fejelni a geek ajándékcsomagot, akkor azt már 8990 forintért megteheted (szintén GS és PCW kiszerelésben is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)