Hirdetés

GameStar Advent: most olcsóbb a trópusi vérengzés

|

Ha még nem fagytatok kockára ebben a Novaja Zemlja hófödte lankáit idéző időjárásban, akkor most a GameStar Advent Far Cry 3 akcióval olvasztja fel szívetek.

Hirdetés

A Ubisoft-tól megkaptuk a méltán híres FPS sorozat harmadik epizódját karácsonyra, amit az internet legsötétebb zugaiban már az év belső nézetes lövöldéjeként emlegetnek. Hogy őszinték legyünk nem is csodálkozunk ezen annyira, mert a szabadon bebarangolható rendkívül gazdag világ, ahol aztán tényleg mindig van tennivaló, a remekül kidolgozott karakterek és történet bizony cirógatja a játékos lelket - itt a helye a GameStar Adventi Játéközön oldalán. 



Arról nem is beszélve, hogy a melegebb éghajlatra vágyó, a marcona téltől megtört fáradt szívünknek édes-kesernyés megnyugvást jelent a monitorunkon elterülő hatalmas trópusi sziget (ahol meg ugye túl meleg van, hát nektek semmi sem jó?!). Ebben a civilizációtól elzárt brutális világban hamar felnő egy gyerek – ha életben akar maradni – és még ha hősünknek Jason Brody-nak eleinte egyetlen porcikája sem kívánta egy ártatlan állat megnyúzását és a ravaszon is meg-meg remegett az ujja, az élni akarás és az extrém körülmények alapjaiban változtatják meg egy ember értékrendjét. Morális dilemmák, gyönyörű környezet, izgalmas történet, kompetitív és kooperatív többjátékos mód – ezt kínálja a Ubisoft a Far Cry 3-ban és ezt kínáljuk nektek mi is a GameStar Adventen, akciós áron. Ha pedig főszerkesztőnk, Mocsy írására vagytok kíváncsiak a vásárlás előtti döntés során, akkor katt ide.



A Far Cry 3 PC-re csak 7490 forint és a konzolos verziók (Xbox 360-ra itt, PlayStation 3-ra ide kattintva találod a rendelési lehetőséget) is már 11490 forintért landolhatnak az izzadtságos munkával feldíszített karácsonyfa alatt – amiről ti mit sem tudtok, mert az előző napok akciós játékaival bezárkóztatok a szobátokba. Érthető.

Ahogy megszokhattátok már, még a tegnapi akció is él a mai napon, úgyhogy tessék bőszen kattintgatni az Assassin’s Creed III-as ajánlatok között. Az Assassin’s Creed III PC-s Special Edition-je csak 7490 forint, a Join or Die Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is csak 12990 forint, és a Freedom Edition Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is csupán 16990 forintért vásárolható meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)