Hirdetés

GameStar Advent: Star Wars akcióval szebb a szerda

|

A GameStar Adventi Játéközön keretében ma a Star Wars: The Old Republic lehet a tiéd 1990 forintos áron, így az Erő minden oldalát megismerheted - korlátozások nélkül.

Hirdetés

Ugye mindenki tudja már, hogy a GameStar elindította saját adventi naptárát, ahol igazán kellemes akciókkal válik szebbé ez a latyakos, jéghideg, lelket szorongató december. Nálunk már most tombol az ünnepi hangulat, szívünk melege a tiétek is.

Na de félre a pátoszt, beszéljünk az üzletről. A mai napon a Star Wars: The Old Republic dobozos PC játék lehet a tiétek, a Csillagok Háborúja univerzumában játszódó MMORPG pedig igazán megér egy próbát.

Igen, tudjuk, hogy most lett éppen free-to-play, de az csak magányos mókázásra alkalmas, ott kimaradtok a közösségi élményből. Azok akik megveszik a játékot (amihez jár egy egy hónapos ingyenes hozzáférés), az összes funkciót igénybe vehetik és teljes egészében elmerülhetnek a Star Wars univerzumában, és a dobozos játék megvásárlásával járó extra apróságok sem érintik rosszul a rajongói lelket. Aztán szabadon eldöntheted, hogy akarsz-e előfizető maradni, szerintünk érdemes teljes erővel végignyomni a játékot, és most nincs jobb lehetőség az induláshoz.

A tegnap megnyílt Battle.net Authenticator is rendelhető akciósan még ma éjfélig, amely a Blizzard játékfiókok védelmét hivatott szolgálni, és még kulcstartóra is rakható, pofás kis szerkezet. Éjfélkor pedig új akció nyílik meg, és végre a konzolosok is elkezdhetnek örülni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)