Hirdetés

GameStar Advent: StarCraft II leárazás hétvégére

|

Hogy az RTS rajongók se maradjanak csemege nélkül, a GameStar Adventi Játéközön oldalán 3999 forintos áron szerezhető be ezen a hétvégén a StarCraft II. Ugye, hogy szép?

Hirdetés

Alig négyszáz óra van már csak Karácsonyig, nyilván mindenki extra jótettekkel próbálja javítgatni az egész éves statisztikáját, már ami a "jó gyerek, rossz gyerek" tengelyt illeti. Mi persze nem ítélkezünk, a GameStar Adventi Játéközön oldalán a báránylelkű gamer ugyanúgy 3999 forintos áron kapja a StarCraft II-őt, mint az, aki az elmúlt év nagy részét a testvére szívatásával töltötte, megette az összes sütit vagy nem vitte ki a szemetet.

Ha már úgyis katatón állapotban családi ebédet emésztesz a kényelmes kis foteledben a hétvégén, akkor ahelyett, hogy üveges tekintettel merednél a fehér falra, akár bele is merülhetnél minden idők egyik legsikeresebb valós idejű stratégia játékába, a StarCraft II-be.

Már az első epizód is milliókban ébresztette fel a szunnyadó stratégát, és a második rész új egységeivel, továbbfejlesztett játékmenetével és a megszokott hiper-kompetitív többjátékos módjával tovább növelte a rajongók számát. A GameStar Adventi Játéközönnek köszönhetően most akciós, 3999 forintos áron juthatsz hozzá a StarCraft II Wings of Liberty-hez és vághatsz bele a pörgős sci-fi kalandokba.

Természetesen a tegnapi Call of Duty: Black Ops II-es akció még egészen éjfélig él, ezért ha valamelyik kanapé-katona esetleg lemaradt volna, akkor még nem késő becsatlakozni a jövő háborújába és egy-két elegáns fejlövéssel hozzájárulni a békés, boldog karácsonyi hangulathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)