Hirdetés

GameStar adventi játék 1. nap - az év egyik legjobb játékával indítunk!

|

17 napon át 17 játék talál majd gazdára adventi játékunk keretében.

Hirdetés

Szeretünk adni, és örülünk, hogy vannak olyan partnereink, akik szintén így éreznek. A tavalyi nagy siker után most ismét összeálltunk a Cenegával, hogy az év legfontosabb játékaival ajándékozzunk meg benneteket.

Hirdetés

Mától december 17-éig minden nap 15:00-kor felteszünk egy kérdést, mely egy PC-s, PS4-es vagy Xbox One-os játékhoz kapcsolódik. Aki a kérdésre helyes választ ad (további instrukciók és feltételek lejjebb, olvassátok el!), esélyt kap arra, hogy megszerezze a nap játékát. Elég egyszerűnek hangzik, nem?

Kezdjük is az év egyik legjobbjával, a Red Dead Redemption 2-vel, melyből egy PlayStation 4-es példánnyal gazdagodhat egy játékos, aki holnap délután 15:00-ig elküldi a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "GameStar adventi játék - 1. nap" tárgyú levélben a helyes választ az alábbi kérdésre:

Hogy hívják a Red Dead Redemption 2 főszereplőjét?

a) Jack Marston

b) Jesse McCree

c) Arthur Morgan

Holnap újabb játékkal jövünk, nézzetek vissza!

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben lehet átvenni nyitvatartási időben, a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Promóciós lemezt adunk át, mely csak kinézetében tér el a bolti példányoktól, a teljes játék található rajta. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)