Hirdetés

GameStar adventi játék 15. nap - egy PC-s limitált kiadással zárunk!

|

Utolsó napjához érkezett adventi játékunk, a legnagyobb dobást a végén akartuk ellőni.

Hirdetés

Az elmúlt 15 napban a Cenega Hungary közreműködésével (akiket nagyon szeretünk, szeressétek őket ti is Facebookon!) lezajlott idei adventi játékunk, már csak egyetlen játékért pályázhattok - azért viszont kiemelten érdemes.

Hirdetés

Az utolsó napra a PC-seknek tartogattunk valamit, ami nem más, mint a Total War Warhammer II Limited Edition, mely egy gyönyörű, dombornyomott fémtokban pihen, és az alapjáték mellett helyet kapott benne egy matricacsomag és egy mini kézikönyv is. Itt egy kép a tartalmáról, csak hogy még csábítóbb legyen:

Ehhez kapcsolódó kérdésünk pedig úgy szól, hogy:

Melyik faj kerül majd be a Total War: Warhammer II következő DLC-jével?

a) Lizardmen

b) Tomb Kings

c) High Elves

A választ egy "GameStar adventi játék - 15. nap" tárgyú levélben várjuk holnap reggel 9-ig a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A nyertes leghamarabb január 2-án veheti majd át ajándékát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)