Hirdetés

GameStar adventi játék 2. nap - ma a LEGO szuperhősöké a főszerep

|

Ma is egy PS4-es játék találhat gazdára a helyesen válaszolók között adventi játékunkban.

Hirdetés

Második napjánál tart adventi játékunk, melynek keretében 15 napon át 15 játékot adunk oda nektek, olvasóknak. Persze akármennyire is szeretnénk, nem kaphat minden helyesen válaszoló egy-egy példányt, de naponta egy valakit megjutalmazunk. 

Hirdetés

Tegnap a Shadow of Warért lehetett harcba szálni, de aki lemaradt, kimaradt. A következő 24 órában egy újabb PS4-es játék (lesznek PC-s és Xbox One-osok is, csak figyeljetek) van terítéken, méghozzá a LEGO Marvel Super Heroes 2. Az ehhez kapcsolódó kérdés a következő:

Melyik év New Yorkjába látogathatunk el a játékban? 

a) 1920

b) 2056

c) 2099

Az általatok helyesnek vélt választ küldjétek el holnap reggel 9-ig egy "GameStar adventi játék - 2. nap" tárgyú (nagyon figyeljetek erre, aki nem jó tárggyal küldi, nem vesz részt a játékban!) levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. 

Holnap egy másik játékkal jövünk, figyeljétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)