Hirdetés

GameStar adventi játék - szerezd meg a szezon legjobb játékait!

|

Tizenöt nap alatt tizenöt játék talál majd gazdára a GameStar adventi játékában!

Hirdetés

Tudjuk, hogy december elsején kell kinyitni az adventi naptár első ablakát, és 24-én az utolsót, de mi vagyunk olyan vadak, hogy felrúgjuk a szabályokat. Reméljük, azért ez senkit nem zavar meg, és nem szorongatja naptárát a sarokban ülve, miközben dátumokat mormog. Vagy legalább nem miattunk. 

Hirdetés

Az egyik legnagyobb hazai videojátékforgalmazó, a Cenega Hungary (dobjatok nekik egy like-ot Facebookon, tök jó dolgokat posztolnak!) egy egész nagy csomagot hagyott az ajtónk előtt (mert fánk még nincs), amiben hogy, hogy nem, videojátékok lapultak, PC-sek, PlayStation 4-esek és Xbox One-osok vegyesen, és képzeljétek, nem bántották egymást.

Mi ahelyett, hogy vadul kibontottuk volna mindet és azonnal elkezdtünk volna játszani, úgy döntöttünk, munkaidőben inkább dolgozni szeretnénk és így megtartani az állásunkat,

úgyhogy ehelyett megjutalmazunk titeket, méghozzá a következőképp:

December 8. és 22. között minden nap felteszünk egy kérdést itt, a GameStar Online-on egy cikkben, ami az aznapi megszerezhető játékhoz kapcsolódik. Nektek el kell küldenetek a helyesnek gondolt választ a nyeremenyjatek@gamestar.hu e-mail címre egy "GameStar adventi játék - X. nap" tárgyú levélben, ahol az X helyére az helyettesítitek be, játékunk hanyadik napján járunk. Holnap tehát úgy küldjétek az e-mailt, hogy a tárgya: "GameStar adventi játék - 1. nap", segítünk ezt majd követni.  Mi a helyesen válaszolók közül kiválasztunk valakit, aki a napi ajándék büszke tulajdonosa lehet. Preferáljuk a személyes átvételt, de kitalálunk majd valamit, ha ez nem megoldható. 

Holnap tehát nézzetek vissza, jövünk az első játékkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)