Hirdetés

GameStar adventi játék 4. nap - ma a '40-es évekbe repülünk

|

Az L. A. Noire PlayStation 4-es változatát adjuk ma valakinek, aki helyes választ ad a játékhoz kapcsolódó kérdésünkre.

Hirdetés

Ezen a héten is robog tovább adventi játékunk, eddig két PS4-es és egy PC-s játék találta meg szerető helyét (a nyerteseket ma értesítjük). Ma egy újabb címért lehet pályázni.

Hirdetés

Az L. A. Noire felújított kiadása remekül sikerült, így akár kihagytátok az eredetit, akár csak jobb minőségben játszanátok újra, dobjatok egy helyes választ, és mi egy valakit megajándékozunk egy PS4-es példánnyal. Mai kérdésünk a következő, lejjebb azt is mondjuk, hogyan vehettek részt a játékban.

Hogy hívják az L.A. Noire főszereplőjét?

a) Cole Phelps

b) Michael Phelps

c) Augustus Cole

Döntsétek el, melyik a helyes válasz, majd küldjetek egy e-mailt "GameStar adventi játék - 4. nap" tárggyal a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre holnap reggel 9-ig, amikor is újabb játékkal jövünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)