Hirdetés

GameStar adventi játék 5. nap - elbírtok a pokol seregeivel?

|

A Devil May Cry 5 a sorozat egyik legjobb része, örülhet neki minden démonvadász.

Hirdetés

Természetesen a mai nap sem múlhat el egy újabb forduló nélkül, pörög tovább az adventi játékunk. Tegnap egy Just Cause 4-ért folyt a harc, ma pedig egy kiváló Capcom játékért szállhattok ringbe, a Devil May Cry 5 PS4-es verziója a tét. 

Hirdetés

Az idén márciusban megjelent Devil May Cry 5 a sorozat egyik legjobb darabja, nem véletlen kapott mindenhol remek értékeléseket. A fordulatos kaland három teljesen különböző harci stílust képviselő karaktert irányíthatunk, mai kérdésünk pedig közülük az egyikhez, egészen pontosan az újonchoz kapcsolódik. Ha ti is fel akarjátok venni a harcot a démonokkal, akkor küldjétek el az alábbi kérdés helyes válaszát egy GameStar adventi játék 5. nap tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre december 11. 19:00-ig.

Hogy hívják az új játszható karaktert a Devil May Cry 5-ben?

a) V

b) D

c) T

Holnap egy Xbox One-os játékkal folytatódik a sor, este 7-kor érdemes lesz visszanézni a GSO-ra!

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben (1139 Budapest, Váci út 85., bejárat a Frangepán utca felől) lehet átvenni nyitvatartási időben (december 20-ig H-Cs: 8:30-16:30, P: 8:30-15:00, vagy január 2-től), a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át. A PC-s játékok bolti példányok, a konzolosak promó lemezek, melyeken a teljes játék található, de csomagolásuk eltér a bolti változatokétól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)