Hirdetés

GameStar adventi játék 5. nap - szupergonoszok, előre!

|

Képregényrajongóknak akkor is erősen ajánlott a LEGO DC Super-Villains, ha a TT Games játékai nem tartoznak a kedvenceik közé.

Hirdetés

A Hitman 2 nem az a könnyen emészthető fajta, úgyhogy most kicsit visszabillentjük az egyensúlyt, és egy családbarát játékkal megyünk tovább.

Hirdetés

Szerencsére a Warner Bros.-nál, és így a kiadó játékainak hazai forgalmazójánál, a  Cenegánál vannak a LEGO játékok is, úgyhogy közös adventi játékunkban ma a LEGO DC Super-Villains egy Xbox One-os példánya találhat gazdára. A kérdés alább látható, választ holnap délután 15:00-ig várjuk, a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "GameStar adventi játék - 5. nap" tárgyú levélben:

Ki áll a játék következő DLC-jének középpontjában?

a) Gorilla Grodd

b) Aquaman

c) Superman

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben lehet átvenni nyitvatartási időben, a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Promóciós lemezt adunk át, mely csak kinézetében tér el a bolti példányoktól, a teljes játék található rajta. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)