Hirdetés

GameStar adventi játék 19. nap - mennyire értesz a focihoz?

|

Ha úgy érzed, hogy nem csak a kommentszekcióban tudsz mindent jobban másoknál, akkor menedzseld saját csapatodat!

Hirdetés

Utolsó napjához érkezett az adventi játékunk, rengetegen szálltatok harcba a Cenega Hungary által forgalmazott címekért (ezúton is hatalmas köszönet nekik). Reméljük, tetszett a felhozatal, és találtatok legalább egy olyan elemet benne, ami válaszküldésre bátorított titeket.

Hirdetés

PC-vel kezdtünk, PC-vel zárunk: ma a Football Manager 2020 egy példányáért várjuk a helyes válaszokat. Ha tudjátok, hogy az alábbi három közül melyiket kell elküldeni, dobjátok át egy GameStar adventi játék 19. nap tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre legkésőbb december 25. 19:00-ig.

Mely csapat fejleszti a Football Manager sorozatot?

a) EA Sports

b) 2K Sports

c) Sports Interactive

A játékban való részvétel feltétele a betöltött 16. életév, valamint hogy a nevezők helyes tárggyal küldjék el az e-mailt a megadott e-mail címre. A napi játék egy példányát személyesen, szerkesztőségünkben (1139 Budapest, Váci út 85., bejárat a Frangepán utca felől) lehet átvenni nyitvatartási időben (január 2-től H-Cs: 8:30-16:30, P: 8:30-15:00), a kiértesítést követően, teljes név vagy e-mail cím bemondásával (egyeztetés után meghatalmazott is átveheti), legkésőbb január 31-éig. Az e-mail címeket csak kiértesítés és azonosítás céljára használjuk, a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk át. A PC-s játékok bolti példányok, a konzolosak promó lemezek, melyeken a teljes játék található, de csomagolásuk eltér a bolti változatokétól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)