Hirdetés

GameStar - Aquaworld party: holnap csobbanunk!

|

Nem kevesebb, mint alig egy napot kell várnunk a közös fürdőzésig.

Hirdetés

A közelmúltban többször is kihirdettük, ma megint kihírezzük, immáron utoljára: holnap, azaz január 23-án, szombaton gigantikus, kollektív fürdőzésre invitálunk Benneteket a budapesti Aquaworld-Vízibirodalomba.

Lesz ott mindenféle jóság, ami szemnek, szájnak ingere: nem utolsósorban fürdőzhettek ugyebár igencsak jutányos keretek közt (2500 forintért korlátlan fürdő- és csúszdahasználat, plusz kettő GameStar magazin; egy vadonatúj, és egy régebbi szabadon választott példány), az összes csúszdát használva (személyes kedvencem a Flying Carpet elnevezésű igencsak durva és hosszú csúszásidővel rendelkező őrület).

Továbbá felvonul a GameStar team krémje is, tehát találkozhattok többek között mazurral, enderrel, Gyuval és fürdőruhás Eskinünkkel is személyesen. Meglátásaim szerint a férfiszekció alapvetően a 40 fokos pezsgőfürdőben fog leledzeni szerény személyemmel egyetemben, úgyhogy nem lesz nehéz rátalálni a csapatra. A banzájra több hírességet is elvárunk, de hogy kik is lesznek ők, ez maradjon titok, és meglepetés holnapig.

Mindezek mellett Mocsy és az Activision jóvoltából a helyszínen találkozhattok a Band Hero-val, és a DJ Hero-val is, melyeket szabadon kipróbálhatjátok, versenyezhettek, pengetve, dobolva, scratchelve és énekelve – két toronyugrás vagy épp UFO-csúszdázás szünetében.

A lényeg tehát: a PECSA-ban megtartott szemle után irány a pár méterre elhelyezkedő Közlekedési Múzeum parkolója, és 16.05-kor startol a nagy GameStar járat, közvetlenül az Aquaworld-be. Ha megérkeztetek, Eskinék várnak benneteket a GameStar regisztrációs pultnál, ahol lerendezhetitek a piszkos anyagiakat, és további útbaigazítást is kaptok.

Mivel az online regisztrációt rövidesen lezárjuk, ezért az esetleges további jelentkezőknek sem kell csüggedniük, hogy kimaradnak a közös fürdőzésből: a helyszínre látogatva mód és lehetőség nyílik rá, hogy ott, helyben feliratkozzanak a listára, a GameStar csobbanásra hivatkozva.

Az Aquaworld-Vízibirodalomba menetrend szerinti, ingyenes buszjárat indul periodikusan a Műcsarnok elől.

Az egyéb alternatív megközelítési lehetőségekről is olvashattok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)