Hirdetés

GameStar Aréna Live délután négykor

|

Megjött a hidegfront, így úgy döntöttünk, hogy ma is lesz élő Aréna Live. Aki azt hiszi, hogy ez ok-okozati összefüggés, az téved.

Hirdetés

A mai napon a stúdióban fajsúlyos egyéniségek lesznek jelen, hiszen a mai triót mazur, HP és Gyu alkotja majd. 

Lehet kérdezni őket az interaktív kalandfilmről, a nyomdába menő új GameStarról, az ősz várható újdonságairól vagy bármiről, ami eszetekbe jut - maximum nem válaszolunk. Persze erre még nem volt példa, de hátha...

Annak érdekében, hogy Gyu könnyebben észrevegye, mely hozzászólások tartalmaznak kérdést kérünk benneteket, hogy ezen bejegyzéseiteket "Kérdés:" szócskával kezdjétek. Amennyiben nem általános, hanem testreszabott kérdést szeretnétek feltenni, úgy "Kérdés mazurnak, Kérdés HP-nek, Kérdés Gyunak" kezdőkifejezés használatára kérünk benneteket. 

Köszönjük megértéseteket, öröm ilyen olvasókkal dolgozni (kivéve, akikkel nem, dehát azért őket is szeretjük - csak másképp!)

Várunk tehát mindenkit négy óra magasságában a szokásos helyen: www.gamestar.hu/live

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)