Hirdetés

GameStar Awards 2017 - szavazz az idei év legjobb Nintendo játékára!

|

A Nintendo Switch hatalmas lendülettel indult az útjára, ebben pedig nagy szerepet játszottak az exkluzív címek, de vajon melyik volt köztük a legütősebb?

Hirdetés

Természetesen ma is folytatjuk a GameStar Awards 2017 szavazást, ezúttal a Nintendo idei felhozatalára fókuszálunk.

Hirdetés

A Nintendo Wii sikerét követően a cég sajnos nem tudta a Wii U-val reprodukálni a csodát, szóval elég sok múlott azon, hogy az igen szokatlan Switch révén képesek lesznek-e ismét lendületet venni. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Nintendo megtalálta a régi önmagát és nem csak azért, mert maga a Switch egy remek és ötletes szerkezet, hanem azért is, mert az idén megjelent exkluzívok rendkívül erősek. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey külön említést érdemelnek, hiszen rendkívül tartalmas és kreatív játékokról van szó, de nem csak ezek miatt érdemes a hibrid konzol mellett dönteni. Ti mit gondoltok?

powered by Typeform

A szavazást folytathatjátok ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)