Hirdetés

GameStar Awards 2017 - szavazz az idei év legjobb PlayStation játékára!

|

Erős volt a 2017-es PlayStation-felhozatal, új Uncharted és Gran Turismo is jött új IP-k és remasterek mellett. Mondjátok el, ti melyik játékot szerettétek a legjobban!

Hirdetés

Egészen január 2-áig tart még GameStar Awards 2017 szavazásunk, melynek keretében ti dönthetitek el, mely játékok kapjanak díjat a különböző kategóriákban.

Hirdetés

Ma a PlayStation kategória kerül előtérbe. 2018 egy az ideinél is erősebb év lesz, de 2017 is sok örömet hozott a PlayStation-tulajoknak. Az év egyik összességében is legjobb játéka, a Horizon Zero Dawn mellett olyan címek jöttek még, mint az Uncharted: The Lost Legacy, az őrületes érdeklődésre számot tevő Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a nehéz, de igazságos Nioh, valamint az eddigiektől valamelyest eltérő, de nagyon szép Gran Turismo Sport. Ti melyiket szerettétek a legjobban? Voksoljatok!

powered by Typeform

A további kategóriákat megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)