Hirdetés

GameStar Awards 2017 - idén is szavazhattok az év legjobbjaira

|

Hamarosan búcsút intünk a 2017-es évnek, így pedig eljött az alkalom, hogy leadjátok voksaitokat az általatok legjobbnak vélt idei címekre.

Hirdetés

Számos díjátadón túl vagyunk már, de a legjobb még hátravan. Bizony, idén is kíváncsiak vagyunk arra, hogy szerintetek mely alkotások érdemelnének díjat az egyes kategóriákban, illetve, hogy végül melyik játék viheti haza az év legjobbjának járó elismerést.

Hirdetés

Nem volt könnyű dolgunk a 2017-ben megjelent címek kiválogatása közben, mert számos remek alkotást kaptunk idén, de végül úgy döntöttünk, hogy 23 kategóriában indítjuk el a legjobb játékokat. A szavazás nagyon egyszerűen zajlik, csak gondoljátok végig, nektek mik voltak a kedvenceitek idén, majd bökjetek rá a megfelelő gombra.

powered by Typeform

A voksokat egészen január 2-ig várjuk, majd a januári GameStar magazinban meg is tartjuk a díjátadót, és beszámolunk nektek a végeredményről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)