Hirdetés

GameStar Awards 2017 - szavazz az idei év legjobb szerepjátékára!

|

A nyílt világú The Legend of Zelda: Breath of the Wild vagy a csinos android hölgyekkel operáló Nier: Automata tetszett jobban? Esetleg az elborult South Park: The Fractured but Whole vitte nálad a prímet? Szavazz, hogy kiderüljön melyik 2017 legjobb szerepjátéka.

Hirdetés

Az idei évben az RPG felhozatal elég vegyesre sikeredett, de szerencsére azért voltak kiemelkedő alkotások. Nagyrészt folytatásokról beszélhetünk, amiknek még sikerült még egy lapáttal rápakolniuk az elődjükre.

Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 első része is már több díjat bezsebelhetett, hát még a folytatása, ami taktikus harcrendszerével és kooperatív módjával vette le a kritikusokat a lábukról. A PC-n és PS4-en is sikeres NieR: Automata a pörgős akciói mellett talán arról híres, hogy külön achievement jár azért ha többször is benéztünk 2B szoknyája alá. A listán még szerepel az elődhöz viszonyítva kissé visszafogott, de így is remek  South Park: The Fractured But Whole, a Torment szériát felélesztő Torment: Tides of Numenera és természetesen az év egyik gyöngyszeme a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De ne is fecséreljük tovább a szót, szavazzatok és derüljön ki melyik volt 2017 legjobb szerepjátéka!

powered by Typeform

Ha leadtátok voksotokat, akkor látogassatok el ide, ahol megtaláljátok a többi kategóriát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)