Hirdetés

Ezek voltak 2018 legjobb játékai szerintetek

|

Idén is ti szavazhattátok meg, hogy mely játékok győzedelmeskedjenek a különböző kategóriákban. Íme az eredmények!

Hirdetés

Az év játéka

Naná, hogy a végére hagytuk a legfinomabb falatot, az év legjobbját. E kategória jelöltjeinek tulajdonképpen mindegyike alkalmas volna rá, hogy elhappolja a koronát a többiek orra elől, mindazonáltal ahogy a Hegylakó halhatatlanjaiból csak egy maradhat, úgy az év játéka kitüntető címét is csupán egyetlen alkotás nyerheti el. Dacára annak, hogy behúzta a szerepjátékok kategóriáját, a fináléban mindössze 3,1 százalékig jutott a Monster Hunter: World. Jócskán túltett rajta, de a dobogóról hajszállal lemaradt az Assassin's Creed Odyssey, ugyanis 10,3 százaléknyi voksával szemben a Spider-Man 11,3-at tud felmutatni. Az elsőségért a Red Dead Redemption 2 és a God of War mérkőzött meg. Szoros, fej-fej melletti küzdelmükből végül ez utóbbi került ki győztesen, de csak azért, mert az istenölő dús szakálla (37,7%) előbb ért át a célvonalon, mint Arthur Morgané (33,1%).

Köszönjük, hogy szavaztatok, köszönjük 2018-nak a játékélményeket. Az idei termés is szépen bővül, szóval decemberben megint szavazunk majd egy egészségeset. Jó játékot addig is mindenkinek mindenen!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)