Hirdetés

GameStar Awards 2018 - szavazz az év legjobb játékaira!

|

Idén is a ti szavazataitok alapján dől el, hogy mely játékokat díjazzuk az elmúlt év felhozatalából!

Hirdetés

Többször elmondtuk már, de ti is tudjátok: egész jó volt 2018, szinte csak novemberben érkeztek csalódást keltő címek.

Hirdetés

Épp ezért most is nehezen állt össze a jelöltjeink végleges listája, de hosszas tanakodás után megszültük, és most elétek tárjuk. Minden kategóriában öt versenyző közül választhattok, és nem kötelező mindenhol voksolni, nyugodtan ugorjátok át azokat, amikben nem tudtok dönteni. Természetesen ezúttal is jelölhettek, ha valami mást tennétek meg legjobbnak az egyes kategóriákban, hátha sokan gondolnak még arra a játékra, és így bejut a top 5-be. Tavalyhoz képest van néhány változás, a felhozatalhoz igazítva összevontunk kategóriákat és megszüntettünk néhányat, de a fontosak megmaradtak. Január 2-áig várjuk jelöléseiteket, az eredményt a GameStar 2019/01-es számában fogjuk először közzétenni. 

A szavazást lezártuk, az eredményeket hamarosan közöljük!

Kommentben addig is mehet a vita, hogy szerintetek kinek kell nyerni, és miért nem másnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)